Western House Waarborg

Deutsch English Nederlands

Info

Geachte bezoeker,

 

Wij zijn verheugd u te mogen verwelkomen op onze nieuwe website “westernhouse.com”. Westernhouse.com is een onderneming van Western House BV. en speciaal opgericht om “online” exclusieve en authentieke lederen laarzen aan te bieden. Western House © is een begrip en toonaangevend in Europa op het gebied van basic en exotische laarzen.

 

Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en zijn met meer dan 500 modellen o.a. de grootste aanbieder van “Sendra special boots and belts”. De meeste modellen zijn vrijwel direct leverbaar door de grote voorraad die wij aanhouden.

 

Westernhouse.com is niet alleen uw gespecialiseerde, maar óók betrouwbare webwinkel om gemakkelijk en snel “online” te bestellen. Ook kunt u terecht in onze fysieke winkel in de Oude Doelenstraat 6-8 (verlengde van de Damstraat) te Amsterdam 1012 ED.

 

Heeft u verder nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@westernhouse.com.

 

Onze bedrijfsgegevens zijn:


Westernhouse.com


Oude Doelenstraat 6-8

1012 ED

Amsterdam

Nederland

 

E-mail: info@westernhouse.com
Tel: (+31) 20 6223329
Fax: (+31) 20 6271020

Blijvend 11kg afvallen zonder JOJO effect? Ontdek het hier!

 

KvK-nummer: 33185522

BTW-nummer: NL008601161B01

Meer informatie over Western House Cowboylaarzen Sendra - Westernlaars - Westernlaarzen - Sendra korte laarzen - Sendra riemen - Westernlaarzen heren - Westernlaarzen dames - Cowboylaarsjes - Cowboylaarzen heren - Cowboylaarzen kinderen