Western House Waarborg

Deutsch English Nederlands

Verzending en Retour

VERZENDING


Als u besteld heeft via onze webshop en de betaling accoord is via de provider, zullen we indien het product op voorraad is uw bestelling binnen 2 werkdagen opsturen. Zodra uw pakket verzonden is, sturen wij u een email met een link om uw bestelling te volgen. De bestelling wordt als pakketpost verzonden met TNT post. U vindt in de bestelstatus van uw bestelling voor de meeste zendingen die via pakketpost verzonden worden een 3S-nummer. Met dit nummer kunt u op de de website van TNT Post het verzendtraject van uw pakket volgen. Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de brievenbuspost. U kunt de status van uw bestelling ook controleren door in te loggen op uw account. Afhankelijk waar u woont zal de bestelling binnen 5 dagen geleverd worden.


Verzending binnen Nederland & Belgie is € 8.5


Verzending buiten Nederland & Belgie


Verzendkosten voor leveringen buiten Nederland en Belgie worden bepaald aan de hand van de afmetingen en het gewicht van uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling worden deze verzendkosten bij het afrekenen vermeld.


Verzendmethode


Brievenbuspost wordt verzonden in blaasjesenveloppen en pakketpost wordt verzonden in deugdelijke kartonnen verpakking. Verzending vindt meestal plaats via TNT express.

Levertijden


Westernhouse.com probeert uw bestelling te versturen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Levertijden in Nederland zijn doorgaans 1 a 2 dagen na verzending en leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd na verzending.RUILEN & RETOURNEREN

Wat te doen bij retourneren?Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze onder bepaalde voorwaarden retourneren (zie de omschrijving onder afkoelperiode).

Annuleert u de bestelling dan dient u dat schriftelijk aan Westernhouse.com kenbaar te maken, dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.


Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Westernhouse.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Herroepingsrecht Consument.

Eén van de belangrijkste bepalingen in de wet Kopen op Afstand is het herroepingsrecht van de consument. Omdat de consument vooraf geen mogelijkheid heeft een produkt te zien of te testen, acht de wetgever het noodzakelijk de consument een 'bedenktijd' van veertien werkdagen te gunnen waarbinnen deze het produkt zonder opgaaf van redenen kan retourneren, of in het geval van een dienst, de overeenkomst kan ontbinden.

Het is de leverancier niet toegestaan hiervoor kosten in rekening te brengen anders dan de verzendkosten.

Westernhouse.com hanteert een periode van 14 dagen welke ingaat op het moment dat het product geleverd is.

Als de leverancier niet heeft voldaan aan de eerder genoemde informatieplicht, dan geldt een periode van drie maanden waarbinnen de consument het produkt kan retourneren. Tussentijds kan de leverancier het defect in de informatievoorziening repareren. Vanaf het moment dat de reparatie kenbaar is gemaakt aan de consument, begint de periode van veertien werkdagen weer te lopen.

Voor bepaalde goederen en diensten geldt het herroepingsrecht niet, het moet dan gaan om:

  • diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van zeven werkdagen;
  • goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt, waarop de leverancier geen invloed heeft;
  • goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben;
  • voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, of die snel kunnen bederven of verouderen;
  • audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken; de levering van kranten en tijdschriften; voor de diensten van weddenschappen en loterijen.
Meer informatie over Western House Cowboylaarzen Sendra - Westernlaars - Westernlaarzen - Sendra korte laarzen - Sendra riemen - Westernlaarzen heren - Westernlaarzen dames - Cowboylaarsjes - Cowboylaarzen heren - Cowboylaarzen kinderen